?>
Home / Érdekességek / Világsztárok versenyeznek a Magyar Szépségkirálynő kegyeiért!

Világsztárok versenyeznek a Magyar Szépségkirálynő kegyeiért!

Szick Petra még csak 21 éves, de már jelentős karriert tudhat magàénak. 10 éve a médiában dolgozik. 2016-ban Cipruson szépségkirálynőnek választották.

Dolgozott már többek közt Justin Bieber gyermekkori barátjának is, így egyre ismertebbé vált a neve nemzetközi szinten. Nem hiába talált rá Taylor Jones énekes sem (disney sztár) aki hazánkban töltötte az elmúlt pár napot.

Petra ennyit nyilatkozott a történtekről:

Taylorral egy közösségi oldalon ismerkedtünk meg, hihetetlenül kedves srác és nagyon tehetséges énekes. Az első perctől kezdve meg volt köztünk a kölcsönös szimpátia. Pár napja érkezett Budapestre a testvérével és 2 kollégájával. Munka ügy miatt voltak Magyarországon. Az érkezése első napján elhívott randizni, de kijelentette, hogy a kollégái is vele lesznek, amennyiben nem probléma csatlakozzak “egy italra” hozzájuk. Sajnos a sok meetingje és az én sűrű munkabeosztásom miatt nem sikerült végül megejtenünk a találkozót, de nagyon jó barátság szövődött kettőnk között és mindketten nagyon reméljük, hogy a közel jövőben sikerül öszzehoznunk egy találkozót.

 

Azt meg kell említenünk,hogy nem csak a Disney sztár van oda-vissza a Magyar lányért de Atanas Kolev bolgár énekes és Matheus Iorio(Forma 3-as pilóta) is beszálltak a harcba. Tőbb hazai híresség is felfigyelt már a Magyar szépségre, többek közt Palcsó Tamás,és MM (Márton Máté) is.

Petra elárulta nekünk,hogy jelenleg egyedülálló és várja azt az illetőt, aki megdobogtatja a szívét.

Minden esetre mi Sok sikert kívánunk neki a továbbiakban!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .