Home / Érdekességek / Végre kijött az Insidious 4. magyar előzetese
Fotó: mafab

Végre kijött az Insidious 4. magyar előzetese

Jó hírem van az Insidious rajongóinak, ugyanis már megtekinthető a negyedik rész, vagyis az Utolsó kulcs első magyar előzetese.

Adam Robitel rendezésében készült film szinopszisa szerint Elise Reine a látnoki képességekkel rendelkező médium az egész életét a gonosz és a sötétség elleni harcra tette fel. Azonban akárhányszor kockára teszi az életét egyre közelebb kerül a halálhoz, amellyel tisztában van. Amikor egy kétségbeesett férfi az ő és szelleműző csapatának segítségét kéri már meg sem lepődik, azonban amikor kiderül, hogy “munkájuk” hova szólítja őket Eliset elfogja a félelem, ugyanis abba a házba kell visszamenni segíteni, ahol nehéz és szörnyű emlékekkel teli gyerekkorát töltötte. A médiumnak nemcsak a félelmeivel, hanem a démonok legnagyobbikával is szembe kell néznie, aki már alig várja, hogy viszont láthassa és végleg leszámolhasson vele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..