?>
Home / Hírek / Újabb klippben szerepel a fiatal modell

Újabb klippben szerepel a fiatal modell

A Nemzeti Lovas Színház fiatal tehetsége Bakos Attila kiadta legújabb klippjét Chris Vill0n barátjával együtt.
A zene promója az elmúlt napokban már nagy sikert aratott,de a nagy meglepetés még csak most jön annak aki még nem vette volna észre. Ha nagyon szemfülesek vagytok kiszúrhatjátok a fiatal modellt,Szick Petrát a videóban. Petrának nem az első klippes szereplése ez,de mégis említésre méltó,hisz köztudott,hogy a Pintér család,és a Nemzeti Lovas Színház,és annak színészei és táncosai nagy szerepet töltenek be a fiatal lány szívében.

Petra a következőt nyilatkozta a klipről:
“Bakos Atti nagyon kedves barátom,és szerintem fantasztikus énekes. Nagyon tehetséges színész is,nagy jövő áll előtte. Több videójuk van már youtube-on,de nekem ez eddig a kedvencem. Szerintem királyul megcsinálták. Hivatalosan nem csak ilyen pici ideig szerepeltem volna a klipben,de sajnos technikai okok miatt a forgatás csúszott,így este 10 helyett hajnali 1-kor tudtuk elkezdeni a forgatást. Ezzel még nem is lenne gond,viszont a forgatási helyszín a világ végén volt,és nekem reggel 7-re mennem kellett forgatni. Így amint leforgattuk az első rész amiben szerepeltem el is jöttem sajnos. De nagyon hálás vagyok ezért a kis részért is. Látva a végeredményt, büszke vagyok mindenkire,hisz mindenki kitett magáért. Remélem hamarosan ismét ezekkel a fantasztikus énekesekkel/statisztákkal/stábbal dolgozhatok majd együtt.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .