Home / Érdekességek / Túl van az első megjelenésén Pintér Tibor kisfia

Túl van az első megjelenésén Pintér Tibor kisfia

2018 Május 15.-én rendezték meg a VIII. Magyar Világtalálkozó Díszünnepségét a Stefània Palotában Budapesten, ahova Szick Petra volt szépségkirálynő Pintér Tibor kisfiával Pintér Mátéval érkezett és egy gyönyörűen szép “Csóra Piri” divattervező által megálmodott estélyit viselt. “Petra a program egész ideje alatt Máté mellett volt. Mikor megérkeztek, a sok ismerős és fotós rögtön köréjük gyűlt, de látszólag ez sem zavarta a fiatalokat. Ettek-ittak, majd beültek megnézni a műsort. Nagyon fegyelmezetten viselkedtek mind a ketten. Közvetlenek voltak, sokat beszélgettek az emberekkel és nagyon sokat nevettek. Mondhatni, hogy feldobták az est hangulatát. Később Máté apukája, Tenya is csatlakozott hozzájuk. Olyanok voltak mint egy “nagy boldog család”. Látszott,hogy nagyon jó kapcsolat van hármójuk közt, csak úgy mosolyogtak és viccelődtek az est hátralévő részében. Egy biztos, Pintér Tibit rég nem láttuk ilyen boldognak.” -mesélte egy ismerős, aki szintén részt vett az ünnepségen  A kérdès a következő.. Pintér Tibor és a fiatal modell közt a kapcsolat szimplán szakmai, vagy többről van itt szó?! Petra a megkeresésünkre a következőt nyilatkozta:

“ Megtiszteltetés számomra, hogy Máté és a szülei is engem választottak a kisfiuk mentorának. Büszke vagyok Mátéra, amiért részt vett velem a VIII. Magyar Világtalálkozó díszünnepségén és arra is, hogy gyermek létére igazi úriemberként viselkedett. Az idősebb korosztály is el volt ájulva tőle. Nagyon tetszett az ünnepség nekünk. Szervezők, a fellépők ès mindenki más igazán ki tett magáért. Mindig de aznap este kifejezetten büszke magyarnak éreztük magunkat. Köszönjük a meghívást Széles Emíliának. Egy élmény volt.”

Aki nem tudná, Petra Május 19.-én indul a VIII. Magyar Világtalálkozó Szépe versenyen. Nagyon szorítunk neki, illetve Máténak is további sok sikert kívánunk.

Képek: Deák Attila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..