Home / Érdekességek / TEGNAP EGY 7 HÓNAPOS CSECSEMŐ ESETT A 2 FOKOS DUNÁBA , MAJD EZ A HŐS RENDŐR OLYAN DOLGOT TETT…

TEGNAP EGY 7 HÓNAPOS CSECSEMŐ ESETT A 2 FOKOS DUNÁBA , MAJD EZ A HŐS RENDŐR OLYAN DOLGOT TETT…

Éppen a Duna-soron ellenőriztem egy építkezés környékét 2018. január 29-én, amikor nem sokkal délután 4 óra előtt, kiabálást hallottam a közelben….

A férfi az interjúban elmondta, hogy :
“Egy nőt láttam, aki őrült gyorsan futott, utána mentem aztán megértettem miért teszi ezt”. A férfi látta, hogy a babakocsi a 7 hónapos gyerekkel elgurult és beleesett a vízbe. Azonnal megértette, hogy itt sürgősen tennie kell valamit.

“-Egy pillanatig sem gondolkodtam, olyan volt, mintha egy versenyen vennék részt.- mondta a férfi. A babakocsi 5-6 méterre volt a víztől és amikor utána rohantam, a baba már szinte ki is csúszott a biztonsági övből.”

A férfi a babakocsi után ugrott a vízbe és sikerült elkapnia a kisbabát. Minden erejét összeszedve igyekezett a babát a víz felett tartani miközben a part felé úszott.

“Minden erőmet összeszedve arra koncentráltam, hogy a közelben lévő fa gyökereit el tudjam kapni a bal kezemmel, a jobbal pedig átadtam a gyereket egy, a helyszínre érkező tűzoltónak.”

Hatalmas tiszteletet érdemel, hogy életét kockáztatva beugrott egy ismeretlen kisbaba után a jéghideg vízbe!
Cselekedetéért kitüntetést is kapott! Sok lájkkal Gratuláljunk mi is ennek a hős rendőrnek!

Kérjük oszd meg ezt a cikket, hogy tiszteleghessünk a férfi hőstette előtt!

Forrás: atudasfaja.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..