Home / Érdekességek / Szépségkirálynő lett az Acsaújlaki Kastély arca

Szépségkirálynő lett az Acsaújlaki Kastély arca

Szick Petra 10 éve a médiában mozog, 2016-ban külföldön szépségkirálynőnek is választották. Ez idő óta több munkája is volt nemzetközi szinten,a legutóbbira mindenki felkapta a fejét,ugyan is a fiatal szépség lett a hazai Acsaújlaki kastély arca. A fotózáson több híresség is megfordult. (Sefcsik Dominik,Dienes Flóra,vagy Körösi Ferenc).

“Tavaly év végén Palcsó Tomival a kastélyban fotóztak minket. Nagyon megtetszett a hely, így reméltem, hogy lesz még alkalmam a kastély-jal együtt dolgozni…így is lett. A hely ügyvezető igazhatója Tónay Szabina meg is keresett ez üggyel kapcsolatban és nem kellett sokat várni a válaszomra, még azon a héten el is kezdtünk együtt dolgozni. Nem csak a kastély arca de egyben “piárosa” is lettem. Nagyon sok lehetőség van a helyben. Közel van Budapesthez. Az év minden napján várja a látogatókat. Ez a kastély az egyetlen Versailles stílusú épület a hazánk kis területén, amire nagyon büszkék is vagyunk. Amiben mi különbözünk a többi hazai kastélytól az az, hogy saját wellness & fitness részlegünk van. Saját színpad, istálló, táboros faházak,és játszótér várja az oda látogatókat. A kastélyban lehet rendezvényeket, táborokat, fotózásokat és forgatásokat is szervezni. Sőt, még ki is lehet venni az egész 6 hektáros birtokot több éjszakára is. Mindenkinek ajánlom, ha van egy kis ideje, akkor látogasson el hozzánk.

Szeretném megköszönni csapatomnak azt, hogy közreműködtek a fotózásban. Galántai Jánosnak a fantasztikus képeket, Tímár Editnek a hihetetlen hajkoronákat, Orosz Ivettnek az elképesztő sminket, Csóra Pirinek az ámulatos ruhakölteményeket, a modelleknek a kemény munkát és a kastély dolgozóinak, hogy segítették a munkánkat. Nagyon hálás vagyok mindenkinek.

Hamarosan visszatérünk a kastélyba egy hazai sztárvendéggel és elkezdjük a titkos projectünket. De hogy mi is lesz az, az maradjon meglepetés.” -mesélte Petra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..