Home / Érdekességek / Selena Gomez kihagyta a melltartót

Selena Gomez kihagyta a melltartót

Persze, az énekesnő sosem a visszafogott öltözködéséről volt híres.

 

Emlékeztek arra, hogy mit csinált Selena Gomez még kislányként, 2002 és 2004 között? Ha nem, mutatjuk is: a Barney című gyereksorozatban barátkozott egy lila dinoszaurusszal.

Az énekesnő azóta világszerte ünnepelt sztár lett, rendszeresen köszön le a címlapokról. Legutóbb például lupuszát vette górcső alá a sajtó. Történt ugyanis, hogy rajongói fennakadtak azon, hogy keveset törődik velük (értsd: ritkásabban használja közösségi oldalait), mígnem posztolt egy képet, és megjelentek a címlapok, hogy: Selena Gomeznek veseátültetésre volt szüksége.

„A rajongóim közül sokan kérdezték, hogy miért vonultam vissza az utóbbi időben, és miért nem promóztam az új zenémet, amire egyébként nagyon büszke vagyok – írta. – Nemrég kiderült, hogy a lupusz miatt sürgősen vesetranszplantációra van szükségem, ebből lábadoztam. Alig várom, hogy megosszam veletek, hogy miken mentem keresztül az elmúlt pár hónapban, addig is szeretném megköszönni a családomnak és az egész orvosi csapatnak mindazt, amit megtettek értem az elmúlt időben. És végül, nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok a barátnőmnek, Francia Raisának. Egy olyan ajándékot adott nekem, amit nem tudok eléggé megköszönni: az egyik veséjét. Nagyon szeretlek, tesó!”

Gomez azóta egyre jobban van, elég megnézni legutóbbi képét: kicsattan az erőtől és a boldogságtól, és még a melltartót is elhagyja:

forrás: nlcafe.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..