Home / Érdekességek / Pintér Tibor kisfia olyat tett…

Pintér Tibor kisfia olyat tett…

Pintér Tibor kisfia olyat tett, amitől leesik az állad! Előző vasárnap tartották Taksonyban, a Taksony SE-Tököl meccset, ami egyben bajnok avatás is volt. Szick Petra valamint Pintér Máté, – aki  Pintér Tibor; Nemzeti Lovasszínház igazgatójának kisfia,-  végezte el a kezdőrúgást.

Màté focista, nagyon szereti a focit, amikor meghallotta a hírt, hogy ő rúghatja az egyik kezdőrúgást nagyon megörült neki. Ez volt élete első kezdőrúgása. Nagyon ügyes volt és nagyon büszke vagyok rá.

Nekem nem ez volt az első, több meccsen is rúgtam már kezdőrúgást, de mindig nagy élmény, mert a szívemhez nagyon közel áll a futball. A nagyapám még annakidején az Ikarusz focistája volt.

Az elmúlt években pedig nagyon sok időt töltöttem a focipályák lelátóján. Óriási focidrukker vagyok szépségkirálynő létemre is. Proksa Zoltánnak, illetve a Taksony SE focicsapatának köszönjük a meghívást és gratulálunk az NB III-ba való kerülésért, de ha lehet, ne verjétek el az egyik kedvenc csapatom, a Dunaújvárosi PASE-t.

-viccelődött Petra.

https://www.m4sport.hu/videok/mennyei-megyei-2018-junius-3-taksony-tokol

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .