Home / Egyéb / Nem csak szépek de még a szívük is aranyból van!

Nem csak szépek de még a szívük is aranyból van!

Szick Petra Dóra (21) modell-volt szépségkirálynő és Dienes Flóra (22) modell köztudott,hogy nagyon szeretnek jótékonykodni. Tegnap a fiatal hölgyek ismét nekivágtak Budapestnek, hogy meleg ételt osszanak a rászorulóknak, amiben a segítségük volt a LOCAL KORNER PIZZÉRIA.

„Mindig is nagyon közel állt a szívemhez a jótékonykodás. A szüleim már kicsi korom óta így neveltek. Nem telt el úgy ünnep, hogy a rászorulóknak valamilyen formában ne segítettünk volna.                            Mikor felnőttem egy dologban voltam biztos és az a segítségnyújtás. Amikor lehetőségem van rá akkor ételt osztok, gyermekkórházba-gyermekotthonba látogatok, vagy éppenséggel valamilyen kampányban veszek részt. Ezek azok az apró dolgok, amik óriási örömöt tudnak okozni. Nem csak nekem, de bízom benne, hogy másoknak is. – meséli Petra

Flóra elmesélte, hogy számára nagy öröm volt látni azt a sok boldog arcot és azt is, hogy valaki mennyire hálás tud lenni akár csak egy szelet pizzáért.

A lányok alig várják a következő lehetőséget és bíznak abban, hogy a továbbiakban még többen fognak csatlakozni ehhez a nemes cselekedethez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..