Home / Hírek / Megváltozik az óvszerek mérete

Megváltozik az óvszerek mérete

Egy amerikai óvszergyártó cég úgy döntött, hogy változtat gumióvszerei szabványméretén, miután kiderült, hogy az eddig gyártott 16,99 centiméteres hossz a legtöbb amerikai férfi számára túl nagy.

A cég döntését két nemrégiben készült kutatás is befolyásolta. Az első kutatás során arra derült fény, hogy a szingli amerikai férfiak mindössze egyharmada húz aktusközben gumióvszert, és sokan azért nem használnak, mert saját bevallásuk szerint lecsúszik a péniszükről. 

Ehhez az információhoz jött még hozzá az Indiana Egyetem közel 2000 férfi részvételével végzett felmérése, amelyből kiderült, hogy az amerikaiak pénisze átlagosan 14,15 centiméter hosszú – tehát több mint két centivel rövidebb, mint az átlagos óvszerméret.

Az amerikai férfiak mindössze egyharmada húz gumióvszert
Az amerikai férfiak mindössze egyharmada húz gumióvszert

“Nem voltunk ott a mérésnél, de bízunk abban, hogy az általunk megkérdezett férfiak valódi méreteket adtak meg. Ez az ő érdeküket is szolgálja, hiszen csak úgy tudják figyelembe venni a gyártók az egyéni igényeket, ha valós adatokra támaszkodhatnak” – fogalmazott Dr. Debby Herbenic, az Indiana Egyetem munkatársa.

Forrás: HáziPatika.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..