?>
Home / Érdekességek / Ismét egy LEGENDA búcsúzott a futbal színpadáról.

Ismét egy LEGENDA búcsúzott a futbal színpadáról.

Juventus legendás kapusa, Gianluigi Buffon letette a kapuskesztyűt, de előtte elbúcsúzott közönségétől:

6111 nap. 6111 pillanata a tiszta szenvedélynek, örömnek és könnynek, vereségnek és győzelemnek. Köszönetet szeretnék mondani, köszönetet szeretnék mondani mindnyájatoknak, mivel hozzájárultatok ahhoz, hogy az életem a fekete-fehér mezben különleges legyen minden egyes pillanatban.

Egy élet, ami a második bőrömmé vált. Egy bőr, amit viseltem, szerettem és tiszteltem, őriztem, minden erőmmel vigyáztam rá. Holnap az utazás véget ér. A könyv utolsó fejezete, amit együtt írtunk. Az érzelem mély, majdnem elsöprő. Új utazás kezdődik, új fejezet, ami elkerülhetetlen.

A Juventus egy család. Az én családom. Mindig szeretni fogom, mindig köszönetet mondok és mindig az otthonomnak fogom hívni. Rengeteget adott nekem. Mindent. Egyértelműen többet, mint amennyit én adtam.

Szeretnék élvezni minden elköszönést, megízlelni minden érzelmet. Felismerni, hogy mindig közel leszek ahhoz a helyhez, amelyet otthonomnak tartok. Örökké! És búcsúzni minden csapattársamtól és barátomtól, akikre mindig a testvéreimként gondolok majd. A végsőkig! Örökké a tiétek! Gianluigi Buffon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .