Home / Horoszkóp / Horoszkóp 2017 november 27-december 3-ig

Horoszkóp 2017 november 27-december 3-ig

Horoszkók 2017 október 27-december 3-ig

Kos
Sok energia gyűlhet össze benned, ami a munkád során is megadja neked a hatékonyság esélyét. Ezért érdemes azokat a feladataidat előnyben részesítened, amelyek nyitott szemléletet kívánnak meg tőled. A magánéletedben hasznát veheted a temperamentumodnak, ami szerelmi életedet is felpezsdítheti.
Töltsd az időt kedveseddel, a kapcsolatot erősítheti a pármasszázs! Használjatok vanília illatú masszázs olajat, ami bizonyítottan növeli a kedvet a szerelemhez! Az érzéki élmény mindkettőtöknek jót tesz!

Bika
Elbűvölő arcodat mutatod, s szinte sugárzik belőled a harmónia a napokban! Ez hozzásegíthet ahhoz is, hogy előre lépj, a munkád területén. Ne félj használni a személyes vonzerődet is! Ha új szerelemre vágysz, akkor érdemes tudatosan is nyitottá tenned magad erre, így észreveszed majd azokat az új alkalmakat, amelyek nagyon felvillanyozhatnak.
Az idő alkalmas az új ismeretségek megteremtésére. Jobban kellene figyelned a testsúlyodra, inkább könnyebb ételeket egyél, de naponta többször!

Ikrek
A legjobb az lenne, ha pihenhetnél egy kicsit, hiszen nagyon fáradt hangulatban vagy. Minden egyes porcikádban a lazításra vágynál, s a legszívesebben talán elutaznál egy pihentető hétvégére. Ügyelj az öltözködésre, hiszen most könnyen megfázhatsz.
Még akkor sem tanácsos vékony ruhában járnod, ha egyébként úgy érzed, hogy nem fázol. A szerelmi életedre most mindenképpen több időt kell szakítanod, hiszen kedvesed úgy érezheti, hogy nagyon elhanyagolod. Mutasd meg neki, hogy fontos számodra!

Rák
A hangulatod néha a mélyponton lehet, hiszen soknak érzed a kötelezettségeidet. Mivel nagyon fogékony vagy az élet szépségeire is, az idődet inkább azzal töltenéd, hogy ráhangolódsz a lazításra és a szerelemre. Nagyon szívesen áldoznál időt arra, hogy kedveseddel végre teret engedjetek a romantikának.
A gyengéd, szeretetteljes erotika nagyon megnyugtató lehet számodra. Jót tesz a kapcsolatodnak, ha teljes egészében elkényezteted partneredet, s nemcsak a szexben! Hallgasd meg Őt, ha segítségre van szüksége!

Oroszlán
Jó a hangulatod, hiszen felfedezted, hogy nagyon vonzó vagy! Lehetnek olyan élményeid is, hogy nyíltan megdicsérnek az utcán, s közlik, hogy jól nézel ki. Olyan alkalmakat is bőven kaphatsz, amelyek új szerelmi kapcsolatokat kínálnak fel, de ezekbe nem könnyen mész bele, hiszen nagyon válogatós vagy.
Ha időt tudsz szánni önmagadra, akkor vedd az irányt a fodrász felé, hiszen nem ártana újjávarázsolnod a külsődet. Ha megváltozik a frizurád, akkor az életed is könnyen megváltozhat.

Szűz
Sok többletenergiával rendelkezel, s ezt szinte maradéktalanul az egzisztenciád építgetésébe fekteted bele. Hajlandó vagy arra is, hogy jóval többet dolgozz, mint máskor, hiszen szükséged van arra, hogy elismerjenek, hatalmas becsvággyal rendelkezel a napokban.
Ha a feletteseid kimutatják, hogy megbecsülnek, akkor még több terhet is felvállalsz, azonban, ha nem veszik észre az erőfeszítéseidet, akkor nagyon elkedvetlenedhetsz. Magánéletedre már nem jut annyi energiád, mint ahogyan szeretnéd, azonban a gyengéd, megértő hangulat megvan közöttetek!

Mérleg
A napokban átalakulhatnak a kapcsolati rendszereid, s több új baráttal is gazdagabb lehetsz. Elképzelhető, hogy munkakapcsolataid alakulnak át – szinte észrevétlen módon – barátságokká, ami annak is köszönhető, hogy képes vagy arra, hogy teljes lényeddel odafigyelj másokra. A munkahelyeden is megtapasztalhatod, hogy érzelmi támogatást keresnek nálad a munkatársaid, s ezt Te örömmel nyújtod nekik.
A magánéletedben jellemző lehet, hogy szerelmi kapcsolatodban megerősödik a baráti szál, amely többféle remek, közös program átélésére nyújt lehetőséget, kedveseddel együtt.

Skorpió
A napokban nagyon fontos helyet képviselnek életedben a kapcsolataid. Különösen a magánéletedben használhatod ki a jó időszakot. A legjobb, ha sok és színes programot szervezel, amelyet megosztasz a kedveseddel, vagy családtagjaiddal. Így érzelmileg teljes mértékben feltöltődhetsz, s rájössz, hogy nagyon hiányzott már a közös időtöltés, szórakozás.
A munkahelyeden érdemes információkat szerezned, s kibővítened a látókörödet. Ez megnövelheti a szakmai értékedet, s ha teheted, akkor vegyél részt szervezett oktatáson, tréningen.

Nyílas
Erőteljesebbek az energiáid, mint ahogyan azt megszokhattad, bár egyébként sincs hiányod a temperamentumban. Nagyon vágysz arra, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan azt pontosan eltervezted, s éppen ezért néha azon kaphatod magad, hogy “utasításokat” osztogatsz másoknak.
Nem rossz szándékkal teszed, csak nagyon vágysz arra, hogy a céljaidat elérd. Lehet, hogy kissé erőteljesebben szeretnéd meggyőzni a környezetedet. Ilyenkor lenne szükséged a kompromisszumképességedre.

Bak
Érdeklődően viszonyulsz a munkatársak problémáihoz, s ez népszerűvé tehet a munkahelyeden. Még azokat a panaszokat is végighallgatod, amelyek nem is szorosan a munkával kapcsolódnak, hanem inkább magánjellegűek. Óvakodj azonban attól, hogy tanácsokat osztogass!
A magánéletedben nagyon vonzó vagy, s sok dicséretet kaphatsz! Ezeknek az elismeréseknek most mégsem örülsz maradéktalanul, hiszen nem nagyon hiszel a saját vonzerődben. Éppen ezért gyanakodva fogadhatod a bókokat.

Vizöntő
Sokat beszélsz a napokban, de a mondandódat a legtöbbször az érzelmeid irányítják. A hangulatod, pedig meglehetősen változékony, így olyan mondatok is kicsúszhatnak a szádon, amelyeket később megbánsz. Törekedj arra, hogy ne indulatból beszélj munkatársaiddal, vagy családtagjaiddal.
Ha úgy érzed, hogy nagyon feszült vagy, akkor fokozottan figyelj arra, hogy semmiképpen se emeld fel a hangodat. Így elkerülheted a nagyobb vitákat, veszekedéseket, s nyugodtabban telhetnek a napjaid!

Halak
Úgy érezheted, hogy a munkahelyeden nem tudod hasznosítani a képességeidet. Nem érzed igazán jól magad, úgy gondolod, hogy valami más az, ami igazán boldoggá tenne. Lehet, hogy körül kellene nézned a munkaerőpiacon, – találd meg a neked való állást!
A magánéletedben előtérbe kerülhetnek az elfogadó, szeretetteljes beszélgetések, ami hosszabb távon is jót tehet a kapcsolatodnak. Emellett rengeteg szenvedély lesz a szerelmi életedben, ami nagyon izgalmas lehet számodra! Tölts minél több időt kedveseddel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..