Home / Horoszkóp / Horoszkóp 2017.12.18-24

Horoszkóp 2017.12.18-24

KOS ( III. 21 – IV. 20. )
Alig győzöd szusszal, de ahogy telnek a napok, szorgoskodásod nyoma egyre inkább meglátszik, és minden terveid szerint kialakul. Pároddal játékos és örömteli lehet a karácsonyi készülődés. A vitát hírből sem ismeritek a héten. Szingliként egy vásár forgatagában elegyedhetsz szóba egy jóképű illetővel.

BIKA ( IV. 21 – V. 20. )
Ajándéklázban égve telhet a hét. Lehet valaki, akinek nehezen találsz megfelelő ajándékot, végül azonban remek ötleted támad, hála egy ismerősöddel való ötletelésnek. Pároddal az ünnepi készülődés közepette szóba kerülhet egy közeljövőben esedékes utazás. Ha nincs párod, sorsdöntő napok elé nézhetsz szívügyeidben.

IKREK ( V. 21 – VI. 21. )
Alig várhatod a karácsonyt, még ha addig sok tennivaló is lesz, amit el kell intézz. A hangulat minden szaladgálós délutánért, estéért kárpótol. Pároddal romantikusabb hangulatban aligha lehetnétek, és a hálószobában is felforrósodik a levegő. Szingliként egy helyes pasi jókívánsága megdobbanthatja szíved.

RÁK ( VI. 22 – VII. 22. )
Örömed a közelgő ünnep kapcsán határtalan lehet. Mostani karácsonyod különlegesebb lehet minden eddiginél. Hogy miért, az napokon belül kiderül. Párod jó segítség lehet neked a készülődésben, ami újfent bizonyítja, remek csapat vagytok. Ha nincs párod, régi szerelmed bukkanhat fel újra a láthatáron.

OROSZLÁN ( VII. 23 – VIII. 22. )
Mindenki ámulva nézi, milyen flottul haladsz az ünnepi előkészületekkel. Pároddal próbáljatok minél többet kettesben lenni, vagy a kevés időt minél tartalmasabban tölteni. Szingliként jelöltedbe botolhatsz a héten: egy ünnepi jókívánság jó eséllyel elindíthat köztetek valamit!

SZŰZ ( VIII. 23 – IX. 22. )
Nemcsak a közelgő ünnep öröme, de egy pozitív fordulat is bearanyozhatja a heted. Sorsod egy számodra fontos vonalon siklik a számodra legoptimálisabb sínre. Párod titkolózáson kaphatod, de az ünnep előtt ne is kíváncsiskodj! Ilyenkor nem szabad! Szingliként egy jó barát közeledése ejthet gondolkodóba.

MÉRLEG ( IX. 23 – X. 22. )
Ha néha kaotikusnak is érzed a napokat, ne aggódj: mire eljön a karácsony, minden a helyére kerülhet. Az ünnep fénye minden fáradságodért pótol, és utólag rájöhetsz, nem is a tökéletesség volt a lényeg. Pároddal kis félreértés lehet a héten, de hamar megoldódhat. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen hívhatnak randira.

SKORPIÓ ( X. 23 – XI. 21. )
Többek meglepetésével is bajban lehetsz, de egy valakié különösen nagy fejtörést okozhat. Érdemes lehet puhatolóznod, mert épp az illető mondhat egy jó tippet. Pároddal közösen, mint a karácsonyi manók ügyködhettek az ajándékok miatt, ami még inkább összehozhat. Szingliként múltbéli jelölted küldhet feléd biztató jelet.

NYILAS ( XI. 22 – XII. 21. )
Az ünnepi előkészületek sok vesződséggel járhatnak ugyan, de édes lehet számodra a fáradság, hiszen a karácsonyi hangulat mindig varázsos lehetett számodra. Pároddal most kevesebb időd lehet kettesben lenni, de tartsa bennetek a lelket, hogy a karácsony már a ti időtök lehet. Szingli vagy? Az online ismerkedés hozhat sikert.

BAK ( XII. 22 – I. 20. )
Büszke lehetsz magadra, mert irigylése méltóan okosan bánhatsz karácsonyi költségvetéseddel, Még az utolsó napok eszeveszett hajrája sem térít le megfontolt utadról. Párod ajándékával lehet egy kis hercehurca, de kis kreativitással megoldható a dolog. Egyedülálló vagy? Rokonod mutathat be egy jóképű, ígéretes férfinak.

VÍZÖNTŐ ( I. 21 – II. 19. )
Hét közepén felmerülhet egy váratlan nehézség, fordulat az ünnepi előkészületekben. Szerencsére remekül feltalálhatod magad és meg sem érzed a bökkenőt. Pároddal egy közös ajándékon törhetitek sokat a fejeteket, ami vicces pillanatokat hozhat. Szingliként egy barátnőd barátján akadhat meg a szemed.

HALAK ( II. 20 – III. 20. )
Az ünnepi készülődés örömeit módod lehet másokkal is megosztani. Kollégáid, családod, barátaid koszorújában, ha eddig késett is, vasárnapra a tetőfokára hághat karácsonyi hangulatod. Pároddal téli esti program vihet romantikát a hétbe. Szingliként egy kollégád vagy üzlettársad közeledése meglepetésként hathat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..