Home / Horoszkóp / HOROSZKÓP

HOROSZKÓP

2017.szeptember 30-tól október 6-ig

KOS
Sok programod lehet a napokban, így fontos, hogy praktikus darabokat hordj. Puha és kényelmes ruhákat válassz, melyek ugyanakkor jól szellőznek. A hordhatóság mellett azonban nem mindegy, hogy milyen az összhatás, hiszen minden vágyad, hogy hódíthass.
Mivel nincs alkalmad flört partnert keresni, nem marad más hátra, mint, hogy a mindennapi ügyeid intézése közben nyisd ki a szemed. Vonzó lehetőségeket fogsz találni, melyek igazi izgalmat jelentenek neked! Válaszd ki a legígéretesebb flörtpartnert!

BIKA
A munka és a hétköznapi gondok túlságosan lekötik az energiáidat ahhoz, hogy el tudd magad engedni a buliban. Lehet, hogy ahhoz is fáradt vagy, hogy egyáltalán ki tedd a lábadat otthonról. A legszívesebben otthon maradnál, bár az kedvedre lenne, ha a barátaid jönnének el hozzád.
Csendesebb napokra vágysz, és ez az öltözködéseden is meglátszik. Egyszerű és praktikus ruhákat hordasz, melyek minden alkalomra kiválóan megfelelnek. Itt az ideje, hogy elővedd a legkényelmesebb cipődet!

IKREK
Rengeteg teendőd lesz, így nem célszerű feszengős kosztümökben járnod. Ezekben úgyis csak rosszul éreznéd magad. Ha a munkád megköveteli az elegáns stílust, akkor a munkaidő végén célszerű átöltöznöd. A kényelmes ruhadarabok a kedvedet is feldobják, így fesztelenebbül tudsz majd beülni egy kávéházba a barátaiddal.
Ha buliba mész, akkor sem kell túl nagy feneket kerítened az öltözködésnek. Bőven elég egy feszes nadrág, kivágott felsővel. Ne hordj komor darabokat, mert elrontják a kedvedet!

RÁK
Teljesen beleveted magad a munkába, és még munkaidő után is a kollégákkal töltöd az idődet. Szívesen ültök be egy finom kávéra, ez megerősítheti a munkakapcsolatokat is. Rájöhetsz, hogy néhány munkatársadat a barátodként is el tudod képzelni. Lehet, hogy valaki annyira megtetszik neked, hogy munkahelyi flörtbe is belemennél.
Ezt gondold át többször is, hiszen a munkádat hátráltathatják a szenvedélyes érzelmek. Reggelente ne öltözz kacéran, maradj meg az egyszerűségnél!

OROSZLÁN
Most sok a munkahelyi probléma ahhoz, hogy fenékig ki tudd élvezni az életet. Ha el is mész bulizni, korántsem biztos, hogy, hogy egész éjjel kitartasz. Lehet, hogy a végén úgy döntesz, hogy inkább hazamész, és jól kialszod magad. Rád férne néhány nyugodt este, amikor senkire és semmire nem kell figyelned.
Vedd fel a legkényelmesebb pizsamádat, és heveredj le a kanapéra. Ez jó alkalom lehet arra is, hogy a kedvenc filmedet megnézhesd. Ha fontos az alakod, akkor ne ropogtass nassolnivalókat!

SZŰZ
Nincs kedved hozzá, hogy sokat foglalkozz a külsőddel. Most azt a ruhát veszed fel, amelyik először a kezedbe akad, amikor kinyitod a szekrényedet. Öltözz a megszokottnál kényelmesebben, most kiborít, ha kényelmetlen a ruhád. Csak ideges lennél a szoros ruhában, vagy egy cipőben, ami feltöri a lábadat.
A legszívesebben lemondanád a buli meghívásokat, szíved szerint ki sem dugnád az orrodat otthonról. Ha mégis elmész, akkor ne most add elő a szuper szexit! Egyszerűen csak lazíts és élvezd az estét!

MÉRLEG
Sok benned a temperamentum, a szexre is fogékony vagy. Ezt érdemes kihasználnod a párkapcsolatodban is. Menjetek kettesben szórakozni! Nem baj, ha nem a barátaiddal vagy együtt, hanem kizárólag szerelmeddel! Válassz szórakozóhelyet, ahol egymásra tudtok hangolódni kedveseddel, még jobb, ha élő zene van, és táncolni is lehet.
Ne felejts el az alkalomhoz illően felöltözni, és egy apró ajándékkal kedveskedni párodnak! Kérdezd meg tőle, hogy miben tetszenél neki a legjobban!

SKORPIÓ
Szerelmes hangulatban vagy, szívesen adsz teret az erotikus élményeknek is. Érdemes kedveseddel együtt buliznod, talán egy olyan helyen, ahol megélhetitek a temperamentumot. Egy latin party éppen jó erre, és a folytatás természetesen egy közös, vad éjszaka legyen.
Ha partnert keresel, akkor nagy eséllyel találhatod meg, amikor a barátaiddal együtt bulizni mész. Előfordulhat, hogy több lehetőség közül is választhatsz. Ha igazán felkelti valaki a figyelmedet, akkor csakis vele foglalkozz! Akár rögtön haza is viheted!

NYÍLAS
Lépten, nyomon megtapasztalod, hogy vonzónak találnak, és alkalmat is kapsz a szerelemre. Lehet, hogy egy-egy irigy pillantással is szembesülsz, ám igazából nem is érted feszültség okát. Most nincs szükséged feltűnő darabokra ahhoz, hogy észrevegyenek, sőt a diszkrét elegancia emeli ki igazán természetes vonzerődet.
Ha szórakozni mész, akkor öltözz fel igényesen, de ne menj el a feltűnés irányába. Figyelj, hogy ne flörtölj meggondolatlanul a buli során, vita lehet ebből! Ne akard, hogy megküzdjenek érted!

BAK
Mindig jól áll neked a visszafogott, szolid elegancia, konzervatív stílus. Vásárolj magadnak egy finom pasztellszínű ruhát, ami a szabásvonalát tekintve is elegáns. A klasszikus elegancia új élmény lehet számodra, és személyiséged rejtett oldalait helyezheti előtérbe.
Ráérezhetsz csábító erődre, és a bulin egészen másként viselkedhetsz, mint eddig. Ha új szerelem talál rád, akkor ne add könnyen magad. Új partnered nem szereti a könnyen kapható alkalmakat! Hagyd, hogy élvezze a hódítás örömét!

VÍZÖNTŐ
Ideje kárpótolnod valamivel kedvesedet, hiszen túl sok időt töltesz a munkahelyeden! A legnagyobb örömet egy együtt töltött hétvége jelenthetné! Menjetek egy romantikus találkára, így alkalmatok lesz egy gyertyafényes vacsorára, és utána egész este táncolhattok összebújva.
Ha élő zenét játszanak, akkor meglepheted kedvesedet azzal, hogy megkéred a zenészt, hogy játssza el szerelmed kedvenc dalát! A hatás garantáltan nem marad el. Garantált figyelmességre számíthatsz szerelmedtől!

HALAK
Fontosak vagytok egymásnak kedveseddel, így most ne a barátaiddal töltsd az idődet! Kedvesedet semmiképpen se hagyd otthon, jó ötlet, ha egy estét csak egymásra szántok. Jól teszitek, ha romantikáztok egy kicsit, és telitalálat egy kedves kis vendéglő, ahol alkalmatok lenne egy finomat enni, és összebújós zenéket is játsszanak!
Egy ilyen este után remekül össze tudtok hangolódni, erotikus értelemben is. A szerelmes este tiszteletére hozd magad a legjobb formába! Mutasd ki minden eszközzel az érzelmeidet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..