Home / Egyéb / A Facebook tényleg letörli azokat a Messengerről, akik nem küldenek üzenetet 2 hétig?

A Facebook tényleg letörli azokat a Messengerről, akik nem küldenek üzenetet 2 hétig?

A Facebook üzenetküldőjének népszerűségét jelzi az is, hogy már nem csak magáról az oldalról, hanem kifejezetten a Messengerről is megvezetős szöveg terjed a Facebookon.

Jó pár éve hozzászokhattunk, hogy néhány havonta jön egy nagy hullám a Facebookon, amikor sokan osztják meg az oldal működésével kapcsolatos, átverős üzeneteket. Például azzal a szöveggel, hogy ha nem osztjuk tovább, törölnek minket a Facebookról. Egyik olvasónk hívta fel a figyelmet arra az üzenetre, amely ezúttal már a Messengerről szól. És ami szerint már annyira sokan vannak a Messenger használói, hogy törölni kell belőlük, hogy elférjenek az újak. Betűre pontosan idézünk, még ha néha elég helytelen is a megfogalmazás.

Helló! Ez az üzenet a messenger-től van. Az utóbbi időben sok panasz volt a messengerre,hogy egyre lassabban működik. A követkzők az okok: messenger-re egyre többen jelentkeznek be,és sokan vannak akik nem használják már. Ezzel az üzenettel kiakarjuk találni,hogy te tényleg rendszeresen használod a messenger-t.Ezért következő a kérésünk: küld el ezt ez üzenetet minimum 16 embernek. Aki ezt az üzenetet a következő 2 héten belül nem küldi el,megmutatja nekünk,hogy a messenger-ét nem használja, és lelesz törölve a messenger-ről,hogy több hely legyen. Tehát küld el ezt tovább a barátaidnak és kérd meg őket is,hogy küldjék tovább,hogy a messengeren tudjanak maradni. Bocsi de ez tényleg nem vicc, már 8871 embert töröltek.

Tényleg nem vicc. Hanem átverés. Nem szeretnénk túl sokáig indokolgatni, hogy miért is nem igaz a sok téveszmével fűszerezett üzenet. A lényeg: nem igaz, ne írja ki a saját falára, ne külde el ismerőseinek, ne riogassa őket. Az emberiség nevében: köszönjük.

Forrás: http://hvg.hu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..