Home / Érdekességek / Életre keltett Disney figura – ez a nő bármivé átplasztikáztatja magát
Így készül egy hercegnő Foto: pixeefox / Instagram

Életre keltett Disney figura – ez a nő bármivé átplasztikáztatja magát

Ciki, ha valaki szereti a Disney meséket? Naná, hogy nem! Na, de mi van akkor, ha ez már-már fanatizmussá válik? Ismerd meg Pixee Fox-ot, aki átszabta magát két lábon járó mesefigurává!

 

Van kedvenc Disney hősöd? Lehet már a valóságban is tudnál vele találkozni: Pixie Fox egyszerűen bárkinek a bőrébe bele tud bújni.

 

 

Disney karakterek adták a löketet a 26 éves svéd hölgynek, és nem viccelt: már több mint 100 plasztikai műtéten esett át, többek között 6 bordáját műttette ki, és még a retináját is megváltoztatta – áúcs! Legalább így tényleg hasonlít a kis hableányra, nem?

 

Az ex-villanyszerelőnő most már nem csak magát, de az egész világot sokkolni tudja. Félre a tréfát: az egyszer biztos, hogy nála jelenleg nincs jobb Jessica Rabbit imitátor!

 

 

Nem csak a kinézet, az összeg is sokkoló: több mint 35 millió forintot költött a műtétéire – és még mindig nincs megállás! Leghőbb vágya, hogy ír egy mesekönyvet, amiben ő maga fogja megtestesíteni a mesefigurát.

 

https://www.instagram.com/p/BP0k3Yihv_u/

 

Nem meglepő, hogy ilyen extrém kinézettel kap ő hideget – meleget is: de meg kell hagyni, szépen tudja fogadni az ütéseket. Úgysem tud senki akkora fájdalmat okozni neki, mint ő saját magának! Ez például a Halloween jelmeze volt: érzitek benne az íróniát?

 

https://www.instagram.com/p/BMKPpN2hkyA/

 

Nem kíméli a kíváncsiskodókat: bármilyen friss műtét utáni képet is meg lehet róla tekinteni.

https://www.instagram.com/p/BNcY16NBHIX/

 

Mennyit lehet gyurmázni az emberi testet! Te mit szólsz hozzá?

Forrás: The Sun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..