Home / Érdekességek / Amikor a szépség és a jóság kézenfogva jár egy fiatal lány személyében.

Amikor a szépség és a jóság kézenfogva jár egy fiatal lány személyében.

Engedjétek meg, hogy egy személyes dolgot osszak meg veletek…
Örömmel tölti el a szívemet, amikor a szépség és a jóság így kézenfogva jár egy egy fiatal lány személyében.
Minap kaptam tőle egy felhívást, amit most itt közzéteszek, hogy minél több jótékony ember tudjon csatlakozni ehhez a “mozgalomhoz”.

Lássuk a felhívást…
“Mint sokan tudjátok már a szívemhez nagyon közel áll a jótékonyság és mindig nagyon örülök neki, ha segíthetek másokon. Fantasztikus érzés, amikor már úgy keresnek meg téged az emberek, hogy tudják azt rólad, hogy te biztos olyan helyre juttatod el a felajánlásokat ahol valójában szükség van rájuk, ez ma sem volt másképp.
Decemberben sem unatkoztunk, ugyanis egy kedves barátnőm segîtségével, Plósz Dóràval, aki a Merylin Modell Stúdió igazgatója, ellátogattunk a Bicskei Gyermekotthonba. Vittünk a gyermekeknek finom Pizzákat és 10 db kismotort. A gyermekek, illetve az ott dolgozók is nagy örömmel fogadtak minket. Mindenki nagyon hálás és közvetlen volt velünk.
Alig várjuk a következő lehetőséget, hogy újra segíthessünk másokon.
Óriási köszönet Köfe Modelpagenek és a Local Korner Pizzéria-Étteremnek, amiért hozzájárultak a múlt hónapi akciónkhoz.”
Minden nap rá kell jönnöm, hogy az angyalok szárnyak nélkül, de köztünk élnek. Remélem minél többen fogtok a jövőben hasonló kèppen cselekedni.”
És hogy ki ez a fiatal hölgy?
Miss Teen Grand Sea Universe 2016.
https://www.facebook.com/SzickPetra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..