Home / Érdekességek / Ambrus Zoli újra a színpadon!

Ambrus Zoli újra a színpadon!

Az Irigy Hón­alj­mi­rigy ala­pító tagja, Amb­rus Zol­tán sok év ki­ha­gyás után újból vissza­tér a ze­ne­karba. A feb­ru­ári nagy­kon­cer­ten azon­ban ismét szín­padra áll az évek óta al­kalmi mun­kák­ból élő éne­kes.

Ambrus Zoltán élete 2005-ben vett 180 fokos fordulatot, amikor súlyos autóbalesetet szenvedett. A zenész csodával határos módon túlélte az életveszélyes sérüléseket, azonban hosszú évekig lábadozott, ezalatt zenésztársai végig támogatták. Ambrus felépülése után, egészen 2010-ig járt fellépni a zenekarral, majd fizikai állapota miatt végleg abbahagyta a koncertezést. Jelenleg egy hangstúdióban dolgozik, viszont még mindig fáj a szíve, ha a régi szép időkre gondol és már nagyon várja az újabb közös munkát a fiúkkal.

Várom, hogy a koncerten újra felidézzük majd a régi emlékeket. Hiányoznak a szép pillanatok, amiket együtt éltünk meg. Még mindig jóban vagyunk. Ha megkérnének, hogy legyek újból a zenekar tagja, akkor örömmel mondanék igent...”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .