Home / Érdekességek / 5 PERC ALATT KÉPES AZ IMMUNRENDSZEREDET BLOKKOLNI! DÖBBENET!

5 PERC ALATT KÉPES AZ IMMUNRENDSZEREDET BLOKKOLNI! DÖBBENET!

TUDTAD?

NEM AZ ALKOHOLLAL ÉS NEM A CIGIVEL,

HANEM EZZEL ÁRTHATSZ A LEGTÖBBET AZ EGÉSZSÉGEDNEK!

Dr. D.C Dulcan szerint, a sok idegeskedés, a félelem, az irigység, a féltékenység és a bizalomhiány és minden más rossz érzelem savassá változtatják a szervezet pH értékét, ami rengeteg betegséghez vezethet. A depresszió mellett más betegségek is kialakulhatnak. Tudtad, hogy a félelem szörnyen rossz hatással van a szervezetre? Egy kísérletben ketrecbe zártak egy bárányt, mellé egy másik ketrecbe egy farkast. A bárány rövid idő alatt elpusztult a stressztől. Minden lelki gond betegséghez vezet, ami akár rögtön, vagy később is kitörhet a lehangolt személyen.

Meg kell próbálni nem idegeskedni. Amikor valaki megbánt, próbálj meg neki megbocsájtani, gondolj arra, hogy egyszer majd ő is megérti, hogy milyen rossz érzés, amikor valakit bántanak. A megbocsájtás a szervezet pH értékét normálissá változtatja. Nem lehet elkerülni minden rossz érzést, de tisztában kell lenni vele, hogy minden perc idegeskedés, vagy rossz érzelem, a sejtek életét csökkenti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..