Nagy port kavart Vajna Tímea legutóbbi nyilatkozata, ahol azt állítja, hogy “5 éves munkaszerződése volt férjével és pénzt is adott neki ezért”. Nem kellett sokat várni és már meg is jelent a hivatalos cáfolat nem mástól mint jogilag is még jelenlegi férjétől Andy Vajnától.
“Nem igazán szoktam reagálni a hazai médiában a bulvár hírekre, mivel időm sem engedi, de úgy gondolom a legfőbb ideje tisztázni a dolgokat.”

“Őszinte megdöbbenéssel olvastam amit a feleségem  mondott rólam, rólunk. Tiszta szívből állíthatom, hogy ebből egy szó sem igaz. Mint férj, valóban támogattam Tímeát a vállalkozása beindításában, de semmi egyébről nincs és soha nem is volt szó. Amije van azt a vállalkozása termelte ki neki. Eddig tiszteltem mint nőt, mint partnert de úgy érzem itt a legfőbb ideje asztalhoz ülnünk, hogy megbeszéljük a dolgokat. Az érett és felnőtt emberek nem pocskondiázzak a másikat a médiában egymás háta mögött. Látni kell, hogy mire megy ki a játék tisztelt hallgatóság. Tímea leakar járatni és el akarja venni azt, ami nem is az övé. Csak nem értem miért..! Pedig minden kérésének eleget tettem, sőt többet is, mint kellett volna…. És ezt csinálja velem?!” – Nyilatkozta Andy Vajna.

 
Nemcsak minket, de az internet népét is meglepte Andy Vajna nagyon is korrekt válasza és hozzáállása az ügyhöz és feleségéhez. Ti mit gondoltok erről?! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..